Hondenuitlaatservice

Heeft u geen tijd om uw hond uit te laten door uw werk of bijvoorbeeld een dagje weg, dan nemen wij dit graag van u over.

Onze dag is verdeeld over 2 groepen, een voormiddag groep, deze honden worden tussen 9.00 uur en 11.00 uur opgehaald. Ze spelen een uur met elkaar op de weide en worden dan weer thuisgebracht. 

De namiddag groep, deze groep wordt opgehaald tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Ook deze worden na een uurtje spelen op de weide vervolgens weer thuisgebracht. Voordat uw hond thuis wordt gebracht zorg ik er voor dat de meeste viezigheid van de vacht af is.  De genoemde tijden zijn onder voorbehoud en kunnen soms wat afwijken.

De weide

De weide is goed omheind met een natuurlijk kastanje houten hekwerk en gaas. De weides samen zijn 150 m2. We kunnen de weide verdelen in 1 grotere en 2 kleinere weides, hierdoor kan ik de honden altijd apart zetten mocht dit nodig zijn. Op de weide is altijd vers drinkwater aanwezig. Ook zijn er verschillende speeltjes waar uw hond mee kan spelen. In de zomer zijn er badjes aanwezig waar uw hond lekker in af kan koelen. Ook hangen we schaduw doeken op waar uw hond een fijn schaduw plekje op kan zoeken.

De bus 

Ik rijdt nu in een Peugeot Boxer met 10 grote kennels en 3 kleine kennels. Tussen alle hokken zit een tussenschot, waardoor de honden niet bij elkaar kunnen komen. 

Achterin in de bus zit een ventilator ingebouwd, waardoor het achterin lekker koel blijft. In de bus is ook een Aqua 2 go aanwezig, hiermee worden de honden die door het ravotten erg vies zijn geworden afgespoeld, voordat ik  ze terug bij u binnen zet.


Sleutels

Het sleutel contract wordt ondertekend en uw sleutel gaat bij mij thuis in een kluis. Aan de sleutel hang ik een labeltje met daar aan de naam van uw hond. Alleen de sleutels van de honden die die dag mee gaan neem ik mee aan een sleutelring. Mocht uw sleutel ondanks onze goede zorgen toch verloren gaan, stel ik u  hiervan onmiddellijk op de hoogte. 


Intakegesprek

Voordat ik uw hond mee ga nemen kom ik eerst graag op een intakegesprek om uw hond te leren kennen. Om samen het intakeformulier in te vullen en eventueel al het sleutelcontract in te vullen. Dit intake gesprek is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. 


Afspraken maken met DoggyDoggy

Nadat ik bij u langs ben geweest krijgt u een mailtje en kunt u een account aanmaken via DoggyDoggy. 
Hiermee kunt  U zelf uw hond inplannen voor gewenste datum en dagdeel.
U kunt de ophaalservice inplannen uiterlijk 2 dagen voor de gewenste ophaal dag.
 Dit betekend zaterdag voor 22.00 uur inplannen als uw hond op maandag met ons mee mag. 
Hetzelfde geldt voor de boeking annuleren als deze onverwacht niet meer nodig is.
 Dit kan ook tot uiterlijk 2 dagen voor de geplande datum.
Na die tijd zijn aanpassingen helaas in verband met onze planning niet meer mogelijk 
en  zal deze van uw account worden afgeschreven

Mocht u te laat zijn met inplannen of is er iets voor gevallen, kunt u altijd een berichtje sturen.
U kunt via Ideal uw account opwaarderen.
De kosten per ophaalbeurt bedragen €13,50. 
Bij aanschaf van een grotere bundel of voor meerdere honden krijgt u hierop korting.
Dit bedrag wordt pas van uw account afgeschreven op het moment dat uw reservering door ons wordt bevestigd.